BLUE WEEKEND - Cykelgiganten

Blue weekend

Varje år drabbas 900 barn och lika många vuxna av typ 1-diabetes. Ingen botas. Sverige är efter Finland det land som är mest drabbat i världen. Trots modern teknik och behandling så leder typ 1-diabetes alltför ofta till komplikationer och en förkortad livslängd. Forskningen behöver mer stöd för att kunna göra större genombrott.

Vi på Cykelgiganten väljer att stödja Barndiabetesfonden och skänker 10% av vår omsättning under Black Friday-hysterin. Vi kallar det Blue Weekend istället. Normalt har vi endast några få väl utvalda erbjudanden under Blue Weekend då vår prioritet istället varit att stödja Barndiabetesfonden. I år har vi dock ett lite större varulager än beräknat i spåren av inflation och omvärldsläge. Därför erbjuder vi även 10% rabatt på alla cyklar och 25% rabatt på alla tillbehör. Samtidigt som vi fortsätter skänka en del av vår omsättning!

Vill du vara med och göra skillnad så kan du också skänka pengar direkt till forskningen genom att Swisha till 900 05 97 eller sätta in pengar på Plusgiro 90 00 59-7.

Läs mer om arbetet och forskningen på barndiabetesfonden.se

Varukorg