BOKA FRI SERVICE*

*FÖR DIG SOM KÖPT DIN CYKEL HOS CYKELGIGANTEN

Boka din fria cykelservice här! Detta gäller för dig som köpt din cykel på Cykelgiganten. Tänk på att din cykel skall lämnas in dagen innan din bokade service. Läs mer om villkoren för fri service längre ner på denna sida.

Välj butik:

Om du har en nyköpt cykel men upplever något problem så är du alltid välkommen på drop-in i våra butiker utan att förhandsboka.
Då kan vi se om det är en enkel justering vi kan åtgärda direkt eller om cykeln behöver tas in på service. Välkommen!

Villkor för fri service

Du som köper cykel hos oss får alltid en 3-månaders service och en 1-års service. Detta innebär i klartext att din cykel får en fri första service och efterkontroll vid cirka tre månader från inköpsdagen och ytterligare en fullservice innan 1-årsdagen. Servicen omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, nav, vev- och styrlager, riktning av hjul samt en allmän kontroll av cykelns kondition. Servicen omfattar arbetskostnad för utbyte av delar eller komponenter som har blivit utslitna av normalt slitage.

Servicen bokas här på denna sida. Fri service kan inte bokas via drop in i butik eller genom mail eller telefon.

Servicen utförs i en av våra butiker och du väljer själv i vilken av våra butiker du vill serva din cykel. Alla cykelgigantens butiker har utrustad verkstad och utbildad verkstadspersonal.

Vid servicetillfället skall du lämna cykeln senast dagen innan och får sedan ett sms under servicedagen så snart din cykel är klar att hämtas. Det går inte att skicka cyklar till service och vi skickar inte heller servade cyklar.

Ett års fri service gäller när du köpt din cykel på Cykelgiganten. Servicen förutsätter att du kan lämna och hämta din cykel i en av våra fysiska butiker. Tag med servicemapp eller referens på ditt cykelköp på Cykelgiganten när du lämnar in din cykel. Om du saknar inköpsreferens har vi rätt att ta betalt för servicen när du ska hämta ut din cykel. Vi har inga samarbeten med externa verkstäder.