ETT ÅRS FRI SERVICE NÄR DU HANDLAR CYKEL

Du som köper cykel hos oss får alltid ett års fri service. Detta innebär i klartext att din cykel får en fri första service och efterkontroll vid cirka tre månader från inköpsdagen och ytterligare en fullservice innan 1-årsdagen. Servicen omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, nav, vev- och styrlager, riktning av hjul samt en allmän kontroll av cykelns kondition. Servicen omfattar arbetskostnad för utbyte av delar eller komponenter som har blivit utslitna av normalt slitage.

Servicen utförs i en av våra butiker och du väljer själv i vilken av våra butiker du vill serva din cykel. Alla cykelgigantens butiker har utrustad verkstad och utbildad verkstadspersonal.

Vid servicetillfället skall du lämna cykeln senast dagen innan och får sedan ett sms under servicedagen så snart din cykel är klar att hämtas. Det går inte att skicka cyklar till service och vi skickar inte heller servade cyklar.

Ett års fri service gäller när du köpt din cykel på Cykelgiganten. Servicen förutsätter att du kan lämna och hämta din cykel i en av våra fysiska butiker. Tag med servicemapp eller referens på ditt cykelköp på Cykelgiganten när du lämnar in din cykel. Om du saknar inköpsreferens har vi rätt att ta betalt för servicen när du ska hämta ut din cykel. Vi har inga samarbeten med externa verkstäder.

boka din service här