KOPPLA – CRESCENT SMARTA CYKLAR - Cykelgiganten

SMARTA UPPKOPPLADE*

ELCYKLAR FRÅN CRESCENT

*Crescents nya uppkopplade elcyklar är tryggare, säkrare och har smarta funktioner som du når enkelt via en app i mobilen. Crescent kallar det Koppla smart cykelteknologi. Tillsammans med en revolutionerande säkerhetsnyhet, integrerade ABS bromsar, gör det Crescents elcyklar till de säkraste på marknaden.

SMARTA ELCYKLAR

Crescents nya uppkopplade elcyklar är tryggare, säkrare och har smarta funktioner som du når enkelt via en app i mobilen. Vi kallar det Koppla smart cykelteknologi. Tillsammans med en revolutionerande säkerhetsnyhet, integrerade ABS bromsar, gör det Crescents elcyklar till de säkraste på marknaden.

I Koppla-appen finns smarta funktioner som ger dig möjlighet att ligga steget före och vara uppdaterad hela tiden. Det skapar en bekväm vardag för dig, och underlättar ditt cykelägande på flera sätt.

Upptäck vårt elcykelutbud

SÄKRARE CYKLING

Oavsett vilken nivå av Koppla du har så får du ett batteri som bara fungerar tillsammans med just din cykel. På så sätt blir cykel och batteri oattraktiva för tjuven var för sig, vilket minskar risken för stöld. På Koppla Connect finns också ett digitalt systemlås som gör att du kan stänga av cykelns el med ett enkelt klick. Cykeln går att trampa sig fram på ändå, men alla smarta funktioner och motorn blir obrukbara för en eventuell tjuv. Bara du kan slå på elsystemet igen.

För ett säkert cyklande finns också servicenotiser, som påminner dig när det är dags för service. Regelbunden service förlänger cykelns liv.

I Koppla Connect finns också utrustning som låter dig spåra din cykel via GPS. På så sätt kan du se din cykel och följa dina rutter direkt i mobilen. Funktionen Geofence låter dig skapa digitala staket, och om cykeln lämnar ditt valda område får du en notis. Om din cykel skulle bli stulen får du först en notis om att cykeln lämnat området, och sedan kan du spåra den via GPS:en. Vi rekommenderar ingen att ingripa vid en cykelstöld, men informationen du får från GPS:en är värdefull för polisen.

I Koppla Connect ingår också rörelsenotiser. Det innebär att om någon rör din cykel får du en notis direkt. Med dessa funktioner kan du känna dig trygg och säker i ditt cykelägande.

Koppa Connect + ABS innebär att framhjulet är utrustat med låsningsfria skivbromsar, som förhindrar att framhjulet låser sig och förlorar greppet. På så sätt minskar risken för cykelolyckor, och du är säkrare i trafiken.

SMARTa funktioner

I Koppla-appen finns smarta funktioner som ger dig möjlighet att ligga steget före och vara uppdaterad hela tiden. Det skapar en bekväm vardag för dig, och underlättar ditt cykelägande på flera sätt.

Enkla saker som att kunna se batteristatus direkt i mobilen och att få notiser när det är dags för service gör cykelägandet till en bekväm och smart upplevelse. Dessutom samlas information när du trampar, som gör att du kan följa din utveckling och hälsa i appen. Samtidigt ser du hur mycket du bidragit till en bättre trafikmiljö genom att cykla.

Smartheten sträcker sig även utanför mobilen. Genom att koppla batteriet till din cykel minskar stöldrisken, då batteri och cykel bara fungerar tillsammans. Var för sig blir de därför oattraktiva för tjuven. Den smarta kopplingen finns på alla nivåer av Koppla.

Det är inte ovanligt att flera personer använder samma cykel. Med Koppla-appen kan du bjuda in vänner och familj att använda din cykel. Genom att ge dem tillåtelse i appen får de möjlighet att låna din cykel när du inte använder den, och det bästa är att du alltid kan se cykeln på kartan. Om någon annan parkerat cykeln, eller om du själv glömt bort var du parkerade den, kan du enkelt hitta den via kartan. Även denna funktion finns på alla nivåer av Koppla.

För dig med Koppla Connect finns fler smarta funktioner. Med digitala staket har du möjlighet att få notiser om din cykel lämnar ditt valda område. Det kallas Geofence och du kan skapa flera stycken för att underlätta din vardag. På samma sätt får du notiser om någon rör din cykel. Med andra ord är du välinformerad och trygg i vetskapen om att du har koll på din cykel hela tiden – direkt i mobilen.

TRYGGt ägande

Ett av Crescents huvudmål är att du ska vara trygg som cykelägare. För att skapa trygghet är appen full med smarta funktioner som gör att du kan känna ett lugn inför ditt cykelägande, även när du inte är nära din cykel.

I alla nivåer av Koppla ingår ett batteri som bara fungerar tillsammans med din cykel. Det innebär att batteriet och cykeln var för sig är oattraktiva för en tjuv, vilket minskar stöldrisken.

Digitalt låssystem

I Koppla Connect ingår ett digitalt låssystem som gör att du kan stänga av cykelns el med ett klick. Det innebär att motorn och alla smarta funktioner blir obrukbara för tjuven. Det går fortfarande att trampa sig fram på cykeln, men risken för stöld minskar när du har kontroll över elsystemet. Och endast du kan slå på elsystemet igen.

GEOFENCE och rörelsenotiser till elcykeln

För dig med Koppla Connect finns ytterligare trygghetsfunktioner. Med Geofence kan du skapa digitala staket och på så sätt välja ett område där din cykel ska befinna sig. Om cykeln lämnar området får du en notis och kan agera direkt. Via GPS-spårning kan du sedan följa cykeln och se var den tar vägen.

I appen finns också rörelsenotiser som är till för att du ska veta vad som händer med din cykel när du inte är där. Rörelsenotisen skickas om någon rör eller flyttar din cykel. På så sätt kan du känna dig trygg i vetskapen om att du alltid är informerad om var din cykel finns och hur den mår. Rörelsenotiser ingår i Koppla Connect.

Trygghet är viktigt för dig som cykelägare. Nu kan du bära cykeln med dig hela dagen – direkt i mobilen.

UPPTÄCK DET BREDA UTBUDET

VI HAR ALLT SOM HÖR TILL
VÅR FAVORITSPORT

Cykling är vär passion. Vi hjälper dig att välja rätt cykel och tillbehör för att din vardagscykling, lek eller tröning slakk bli så bra som möjlig

Varukorg