FÖRMÅNSCYKEL

spara tusentals kronor

Bidra till en stärkt folkhälsa och minskad klimatpåverkan.
Ett fantastiskt erbjudande till anställda genom avdrag på bruttolönen.
Ingen extra kostnad för företaget.
Stärk företagets miljöprofil och bli en mer attraktiv arbetsgivare.
Enkelt upplägg med personlig service och minimal administration.

SPARA tusentals kronor

Tänk att kunna få din drömcykel till ett billigare sätt! I Sverige har alla företag möjlighet att erbjuda sina anställda en eller flera cyklar genom ett förmånligt leasingavtal. Det görs ett månatligt avdrag på din bruttolön som blir skattemässigt förmånligt. Beroende på vilken lön du har kan du göra en besparing på mellan 20-40% på en cykel genom ett förmånscykelupplägg.

smart, enkelt och tryggt

Hos oss finns marknadens bästa lösningar till dig som vill bidra till miljön och dina anställdas välbefinnande. Vi erbjuder personalcyklar och förmånscyklar i ett väl genomtänkt paket. Lättare än så här kan det inte bli att erbjuda dina anställda förmåncyklar och som anställda kan de fritt välja vilken typ av cykel de är intresserade av. När avtalstiden är slut lämnas cykeln tillbaka eller köps ut. Enkelt, tryggt och förmånligt för både arbetsgivare och anställd, för att inte tala om miljön och hälsan.

Vill du som arbetsgivare erbjuda dina anställda förmånscykel? Fyll i intresseanmälan nedan.

Inloggning för dig som förmånstagare!

Har du fått ett erbjudande av din arbetsgivare att beställa förmånscykel genom Personalcyklar? Grattis! Logga in nedan för att komma till beställningsportalen.

Har du inget konto? Följ då inbjudningslänken som du fått på mail.

GÖR en intressanmälan idag!

FÖRMÅNSCYKLar

EN INVESTERING FÖR hälsa och miljö

Vad är en förmånscykel?

En förmånscykel är en förmån som arbetsgivaren kan erbjuda dig som anställd. Du som anställd betalar skatt på förmånen och arbetsgivaren betalar arbetsgivaravgifter. Arbetsgivaren kan välja om det skall vara kostnadsneutralt eller om de vill subventionera upplägget. Oavsett upplägg är det väsentligt billigare för den anställde att ta ut en förmånscykel än att köpa samma cykel i butik.

Hur kan vårt företag erbjuda förmånscyklar?

Först behöver företaget teckna ett avtal med oss eller vår samarbetspartner. Detta avtal ger er möjlighet att beställa förmånscyklar hos oss på Cykelgiganten. Anställda kan sedan välja ur hela vårt sortiment av cyklar samt tillbehör så som lås, hjälm och tillbehör som går att fästa på cykeln.

Vill du teckna ett avtal? Hör av dig till oss via intresseanmälan.

Samarbetspartners

Personalcyklar

Vilken av våra partners skall vi välja att skriva avtal med?

Cykelgigantens samarbetspartners är seriösa aktörer med väl fungerande upplägg. Det skiljer sig lite i detaljerna och beroende på hur era behov ser ut vill vi rekommendera den ena eller andra samarbetspartnern. Om ni vill erbjuda förmånscyklar genom Cykelgiganten till era anställda så måste ni ha ett avtal med en av våra samarbetspartners. I ett inledande skede undersöker vi era behov och kan sedan rekommendera ett upplägg som passar er verksamhet bäst.

hur finansieras en förmånscykel?

Förmånscykeln finansieras genom ett leasingupplägg där du betalar för din förmånscykel genom ett bruttolöneavdrag. Bruttolöneavdrag är förmånligare än att du skulle betala för cykeln genom pengar i plånboken, och leasinggivaren (banken tjänar pengar på räntan under leasingperioden. Våra samarbetspartners sköter allt det administrativa.

Vad kostar en förmånscykel?

Kostnaden baseras på val av cykelpaket och hur mycket du betalar i skatt. Din arbetsgivare gör ett bruttolöneavdrag varje månad och lägger eventuellt på ett förmånsvärde. Staten subventionerar numera förmånsvärden upp till 3 000 kr per år. Din nettokostnad beror på din lönenivå och marginalskatt. Våra samarbetspartners har ganska lika upplägg och skiljer sig endast i få detaljer. Prova gärna Businessbikes kalkylator där du kan se ett exempel på kostnaderna.

Vill du teckna ett avtal? Hör av dig till oss via intresseanmälan.

Varukorg