Cykelmekaniker Burlöv - Cykelgiganten

CYKELMEKANIKER

Denna tjänst är tillsatt

Om du vill arbeta som mekaniker i någon av våra butiker är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till info@cykelgiganten.se

I mars öppnar vi Cykelgigantens femte destination på Burlövs Center. En toppmodern cykelbutik på över 1000 kvm med professionell cykelverkstad. Vi söker nu en cykelmekaniker som vill vara med från början på vår resa!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en erfaren och duktig cykelmekaniker. Du är driven, självgående, engagerad, serviceinriktad och har ett stort intresse för cyklar. 

Var skall du arbeta?

Cykelgiganten Burlöv blir en cykelbutik som delar lokal med sportbutiken Team sportia Burlöv. Som cykelmekaniker på Cykelgiganten ansvarar du för cykelverkstan och arbetar med cykelservice, reperationer, monteringar och allmän försäljning. Du har också känsla för sortiment och gör löpande kompletteringsbeställningar på reservdelar och verkstadsrelaterade produkter från våra leverantörer.

Vad vi förväntar oss av dig!

För att trivas som cykelmekaniker på Cykelgiganten ska du vara nyfiken och intressera dig för att lära dig nytt. Du tycker problemlösning är roligt och du gillar att leverera över förväntan samtidigt som du är strukturerad och kan prioritera i ditt dagliga arbete. Du har ett prestigelöst sätt och gillar att arbeta med alla typer av cyklar, oavsett om det handlar om barncyklar, vardagscyklar, pendlingscyklar, elcyklar eller cyklar för träning och tävling.

Periodvis är arbetstempot mycket högt och det krävs att du kan hantera stressiga situationer.

Vi kräver minst 3 års arbetslivserfarenhet inom handel eller annat serviceinriktat yrke varav minst ett års erfarenhet av att arbeta som cykelmekaniker eller likvärdig mekanisk erfarenhet.

Om tjänsten

Vi erbjuder en heltidstjänst på Cykelgiganten i Burlöv. Schemalagd arbetstid enligt butikens öppettider.

Lön och villkor regleras av Handels kollektivavtal.

Din ansökan

Maila din ansökan till jobb@cykelgiganten.se Glöm inte berätta varför du vill arbeta som Cykelmekaniker hos oss!

Ansök senast 31 januari. Tjänsten tillsätts löpande men senast 20 mars 2023.

Om Cykelgiganten

Cykelgiganten startade 2019 med butik och e-handel i Malmö. Nu är Cykelgiganten Skånes största återförsäljare av cyklar och tillbehör med butiker i Malmö, Lund, Löddeköpinge och Kristianstad. Cykelgiganten är en samägd organisation som även driver Teamsportiabutiker i Lund, Löddeköpinge och Burlöv.

Varukorg