Erfaren säljande cykelmekaniker - Cykelgiganten

säljande Cykelmekaniker I malmö

Cykel och sportintresserad, utåtriktad, serviceminded

Säljande cykelmekaniker – Cykelgiganten Malmö

Cykelgiganten Malmö är Nordens största cykelbutik med sina 2000 kvm med testbana inomhus och en professionell cykelverkstad. Vi söker en ordningsam och positiv person dsom gillar att hjälpa kunder och vill vara med och skapa kundupplevelser i världsklass!

I din roll som säljande cykelmekaniker har du koll på vårt stora sortiment av både cyklar och tillbehör samt reservdelar. På Cykelgiganten arbetar vi med de flesta större leverantörerna och erbjuder marknadens bredaste sortiment av hög kvalitet.

Du har erfarenhet av att arbeta med cyklar och kan som minst utföra grundläggande reparationer och felsökningar. Du är en nyfiken problemlösare och vill lära dig mer om cyklar och reparationer samt gillar att arbeta nära kunden med eget kundansvar. Du har lätt för att arbeta med diverse datorer, mail, bokningssystem och beställningsportaler som vi har som arbetsverktyg. Det är viktigt att du är bra på att arbeta med ett större team då din roll kommer vara som en mittfältare på fotbollsplanen som både gör mål när det gäller men också tar ett totalansvar bakåt i planen så vi håller en hög kvalitet.

I dina arbetsuppgifter ingår uppdrag ute hos avtalskunder där du utför service och reparationer samt hanterar nybeställningar av cyklar och tillbehör. Du sköter även leveranser ute hos slutkund. I din tjänst har du tillgång till ett tjänstefordon.

Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av arbete med cyklar. Det finns goda möjligheter till vidareutbildningar samt utökade ansvarsområden.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänster på 100%.

Arbetstider enligt överenskommelse.

Lön och villkor regleras av Handels kollektivavtal.

B-Körkort krävs för denna tjänst.

Fyll i ansökan nedan och berätta varför du vill arbeta hos oss!

Tjänsten tillsätts snarast eller senast 1 april. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta oss på jobb@cykelgiganten.se eller ringa till Malmöbutiken på 040-6193500

1.

Vi söker

dig som vill ha ett utmanande, roligt och varierat arbete i en bransch med stark tillväxt.

3.

Du är

strukturerad och kan hantera flera kunder samtidigt.

2.

Du gillar

att arbeta i högt tempo med varierade arbetsuppgifter.

4.

Det är viktigt

att du har erfarenhet av att arbeta med cyklar och enklare reparationer med nyfikenhet att vilja lära dig mer, varje dag!

Ansök idag!

Varukorg