VINTERCYKLINGENS DAG - Cykelgiganten


RABATT PÅ UTVALDA PRODUKTER FREDAG 12 FEBRUARI

VINTERCYKLINGENS DAG

Vi firar Vintercyklings dag online på cykelgiganten.se. Med upp till 55% på utvalda vinterprodukter.

Vintercyklingens dag 12 februari 2021

Vintercyklingens dag är en aktivitet som infaller den andra fredagen i februari varje år. Internationellt kallas den ”Winter Bike To Work Day”. Vintercyklingens dag arrangeras av Svensk Cykling med stöd av Trafikverket. Syftet med denna dag är att visa att fler ska cykla året runt. Det är en trend som ökar starkt och för att denna ökning ska fortsätta behöver cykelvägarna göras cyklingsbara på vintern och ett däckbyte på cykeln ska bli lika självklart som att däckbytet på bilen.

Det är bra att cykla även på vintern. Man förlänger både livet och gör en god gärning för klimatet. Varje cyklist är en ekonomisk vinning för samhället!

Läs mer om Vintercyklingens dag här!

Målet med Vintercyklingens dag är

att fler ska kunna känna sig säkra med att kunna cykla på vägar med bra belysning, vinterväghållning och halkbekämpning. Därför är detta också en dag för kommuner och regioner att visa upp vad de redan gör och vad de vill göra i framtiden.

FÖRMÅNSCYKLAR

EN INVESTERING FÖR hälsa

och miljö

Cykling är vår passion. Vi hjälper dig att välja rätt cykel och tillbehör, för att din vardagscykling, lek eller träning skall bli så bra som möjligt. Det är smart att handla på cykelgiganten.

Varukorg